.:: Larisa Goal ::. Να προσφέρει και σε άλλα γήπεδα θέλει ο Στεφανής…
. alt
alt


alt

<alt

alt

alt

alt

alt

alt

Αρχική - Gossip
21 Μαϊ 2019

Να προσφέρει και σε άλλα γήπεδα θέλει ο Στεφανής…

Προβολές: 2563

alt

Να προσφέρει και σε άλλα γήπεδα θέλει ο Στεφανής…

Ο Βαγγέλης Στεφανής αποτελεί μια ισχυρή φυσιογνωμία στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μιας και είναι ταγμένος σε αυτό χρόνια τώρα και ειδικά με τον Προμηθέα όπου και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Όμως επειδή τον διακατέχει ένα ανήσυχο πνεύμα και έχει πάντα τη διάθεση αυτή να προσφέρει σε ότι κι αν κάνει, αποφάσισε να μεταδώσει τις γνώσεις του και στο πολιτικό γήπεδο εκεί όπου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάρισας στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου (Υποψήφια Δήμαρχος-Λάρισα Μπροστά)


Το «Who is Who» του Βαγγέλη Στεφανή:

«Ονομάζομαι Στεφανής Ευάγγελος είμαι 51 ετών , παντρεμένος με την Ζαχαριάδη Βασιλική εκπαιδευτικό γραφικών τεχνών και έχουμε δύο παιδιά την Θεοδώρα – Μαρία και την Αφροδίτη.

Είμαι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου και αθλητικής δημοσιογραφίας από το Α.Π.Θ.. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συμμετείχα ως ερευνητής σε διάφορες επιστημονικές εργασίες, μεταξύ των οποίων εκείνες με θέμα «Αθλητικές Εγκαταστάσεις », και «Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στατιστική ανάλυση του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής της περιόδου 1989-1990 » μέρος των οποίων έχουν δημοσιευθεί σε βιβλία, εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά.

Ως ειδικές γνώσεις έχω καταρτιστεί στο management Αθλητικών Δραστηριοτήτων , χειρίζομαι άριστα ηλεκτρονικό υπολογιστή & μιλάω Αγγλικά.

Σε ότι αφορά την συνεχόμενη επιστημονική μου κατάρτιση έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια με διοργανωτές τόσο τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας αλλά και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ενδεικτικά παραθέτω μερικά:

alt

Παρακολούθηση σεμιναρίου του University of Birmingham με θέμα Ενδυνάμωση του κλίματος ομάδος.

Παρακολούθηση σεμιναρίου με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Μαδρίτη από την REAL MADRID στις εγκαταστάσεις της από 07/04/2016 έως 09/04/2016.

Παρακολούθηση σεμιναρίου με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Liverpool από την LIVERPOOL ACADEMY στις εγκαταστάσεις της από 20/03/2017 έως 24/03/2017.

Είμαι κάτοχος διπλώματος UEFA B & Instructor of programme FIFA11+.

Εργάστηκα ως προπονητής και διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Άρη Λάρισας από το 1993 έως και το 2004.

Από το 1996 ως το 1999 εργάστηκα ως Γυμναστής στα Γυμναστήρια ΚΟΥΡΟΣ και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο Γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ ( κεντρικό παράρτημα Ρούσβελτ 65 ) στη Λάρισα.

Από το 2002 έως το 2012 εργάστηκα στο Αθλητικό Σχολείο Λάρισας ως προπονητής ποδοσφαίρου στο τμήμα ποδοσφαίρου.

Από το 2004 έως και σήμερα εργάζομαι ως προπονητής και διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Διετέλεσα στέλεχος στους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα ως προϊστάμενος αγωνιστικού χώρου στην διεύθυνση ποδοσφαίρου.

Από το 2014 έως και σήμερα συνεργάζομαι με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο. Αμπελόκηποι με στόχο την οργάνωση και ανάπτυξη της ακαδημίας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα του ποδοσφαίρου υπήρξαν πάρα πολλοί αθλητές που έγιναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ( π.χ Μολάς, Χατζής, Κουτσιανικούλης, Μπλιάμπλιας, Σιατραβάνης, Θεοδωρόπουλος, Πούγγουρας, Παϊτέρης, Μπάμης κ.α. ) αλλά και εκατοντάδες παιδιά που απέκτησαν σωστή ποδοσφαιρική παιδεία και αθλητική φιλοσοφία.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω διοργανώσει πάρα πολλά αθλητικά γεγονότα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ( π.χ. Liverpool camp στην Λάρισα και στο Liverpool, τουρνουά στην Βουδαπέστη, στην Πράγα, Litex Βουλγαρίας κ.α.) και φιλοδοξώ να γίνουν πολλά περισσότερα στην Λάρισα με Δήμαρχο την Ρένα Καραλαριώτου τα οποία θα φέρουν την πόλη της Λάρισας ξανά στο προσκήνιο.

Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Λαρισαίων με τον συνδυασμό « Λάρισα Μπροστά », στηρίζοντας την Ρένα Καραλαριώτου, καλύπτεται από την φράση της υποψήφιας Δημάρχου ότι « δεν μας αρκεί να είναι χαμηλά ο πήχης και πως η Λάρισα αξίζει σίγουρα περισσότερα πράγματα ». Για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - «Λάρισα Μπροστά».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt