.:: Larisa Goal ::. Τρίποντα για Βαμβακού, Αναγέννηση και Υπέρεια…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
16 Φεβρουάριος 2019

Τρίποντα για Βαμβακού, Αναγέννηση και Υπέρεια…

Προβολές: 1523

alt

Τρίποντα για Βαμβακού, Αναγέννηση και Υπέρεια…

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 επικράτησε ο Ατρόμητος Βαμβακούς του Μυραϊκού και παραμένει στο κυνήγι της ανόδου (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Ο Ξυνογαλάς ήταν αυτός που στο 20΄έδωσε την πρωτοπορία στους γηπεδούχους και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν… το ματς αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες των Φλώρου, Ξυνογαλά και Τασιόπουλου.

Στο 70΄ο Μυραϊκός έφτασε στην ισοφάριση αλλά τη νίκη στον Ατρόμητο έδωσε λίγο πριν το φινάλε ο Βόπης.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος, Μπερσιάνης, Φλώρος, Ξυνογαλάς Η., Βασιλόπουλος, Βόπης, Μουτκανάς (70′ Αζάς), Τασιόπουλος (85′ Μακρυγιάννης), Τσιτσικλής (60′ Ξυνογαλάς Αλ.), Χρόνης (70′ Ανδρεόπουλος).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 4

ΣΤΑΥΡΟΣ 0

Με συνοπτικές διαδικασίες η Αναγέννηση Φαρσάλων ξεπέρασε το εμπόδιο το Σταυρού επικρατώντας με 4-0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Το συγκρότημα του Νίκου Θεοχαρόπουλου κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σακελλαρίου Κ. (40΄), Αρβανιτοζήσης Ι. (50΄), Καρακώστας (70΄με πέναλτι) και Θέος (85΄με πέναλτι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας. Μπουλάρι, Σακελλαρίου Κ., Δημουλάς, Πατσιούρας, Καρακώστας (80’ Θέος), Χρ. Ζαγγανάς, Αρβανιτοζήσης (70’ Αγγελακόπουλος), Τσούλης (75’ Μπουλούτσος), Σαλής

 

ΚΡΗΝΗ 1

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Κρήνη με την τοπική Νίκη και τους Χαλκιάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους «γαλάζιους» που είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Τσανάκα Χ., να παίρνουν το προβάδισμα το σκορ με το γκολ του Νεγιάννη στο 35΄.

Στην επανάληψη οι «ροσονέρι» ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο 65΄με ωραίο σουτ του Νεμπεγλέρα.

Στο 75΄αποβλήθηκε ο Κυριάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ (Σ. Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Κανατούλας, Σελήνης (85′ Μαγαλίος), Βάτσικας, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Νεγιάννης, Τσιάρας, Τσανάκας Ι., Μαργαριτόπουλος Ι., Τσανάκας Χρ.

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ (Β. Τσιανάκας): Χαρισούλης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Τσιανάκας Β., Βαρσάμης, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Πέτσας, Γκουνάρας Στ. (65′ λ.τ. Γκουνάρας Χρ.), Νασιούλας (55′ Τασιόπουλος), Ιορδανίδης.

 

ΖΑΠΠΕΙΟ 0

ΥΠΕΡΕΙΑ 1

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κερμελίδης μόλις στο 5΄, η Δόξα Υπέρειας απέδρασε με τους βαθμούς της νίκης από το Ζάππειο επικρατώντας της τοπικής Αναγέννησης με 1-0.

Νίκη που διατηρεί σταθερά τη Δόξα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, σε μια αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον.

ΥΠΕΡΕΙΑ (Γ. Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Τσιούρης, Παπαδόπουλος (50′ Πολύζος Δ.), Τσούνι, Δημητρίου, Γκατζόγιας, Τσακίρης, Καλφόγλου (46′ λ.τ. Γεωργολόπουλος), Παπαδόπουλος, Κερμελίδης (65′ λ.τ. Κέτσι), Φιτσόπουλος (70′ λ.τ. Λαυδής).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt