.:: Larisa Goal ::. Ζεκίνια: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω»
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
02 Σεπτέμβριος 2011

Ζεκίνια: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω»

Προβολές: 1738

alt

Ζεκίνια: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω»

PHOTO KOSTAS VILLA

Ο νεααποκτηθείς Πορτογάλος επιθετικός, Ζεκίνια, που έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις με την ΑΕΛ τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει.

 

 

Ο Ζεκίνια ξεκίνησε να προπονείται με την ομάδα της Λάρισας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενο για την γνωριμία του με τουςνέους του συμπαίκτες. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί ως γνωστόν προσωπική επιλογή του Ουαλού τεχνικού της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν.

alt

alt

Στις τοποθετήσεις του ο Ζεκίνια είπε αρχικά: «Η ομάδα είναι ποιοτική. Γνωρίζω ότι πριν από λίγα χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο και αυτό σημαίνει ότι έχει ξεχωριστή ποδοσφαιρική παράδοση και ξεχωριστό όνομα στον ελλαδικό χώρο. Ο κόσμος μπορεί να περιμένει σκληρή δουλειά στο γήπεδο και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

alt

Στην συνέχεια επισήμανε πως «είμαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είμαι έτοιμος να προσφέρω. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα μου, από τις αρχές Ιουλίου. Περιμένω το ΟΚ του προπονητή αφού αυτός θα με διαχειριστεί και θα κρίνει πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος για να μπω 100% στην ομάδα».

alt

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο επισήμανε: «Γνωρίζω για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Φυσικά το καλύτερο θα είναι να αγωνιστούμε στην Σούπερ Λίγκα αλλά παίζοντας σε μία ομάδα όπως η ΑΕΛ -είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη κατηγορία-  για μένα είναι σημαντικό που βρίσκομαι εδώ».

alt

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt