.:: Larisa Goal ::. Ο Πηλαδάκης στη «Δίκη»
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
20 Σεπτέμβριος 2011

Ο Πηλαδάκης στη «Δίκη»

Προβολές: 1749

alt

Ο Πηλαδάκης στη «Δίκη»

Ο πρόεδρος της Λάρισας εξέθεσε πλήρως τις θέσεις που σταθερά υποστηρίζει η Λάρισα και επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι αν δεν υπήρχε το γήπεδο θα είχε αποχωρήσει.

 

Στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ ήταν προσκεκλημένος το βράδυ της Δευτέρας (19/09) ο Κώστας Πηλαδάκης. Στο πάνελ μαζί του βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας, Ψωμιάδης, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νικολόπουλος, ενώ εξ αποστάσεως συμμετείχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης.

Ο Πηλαδάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να παίρνουν τα πρωταθλήματα δίκαια, όμως θα πρέπει να πάψουν να αισθάνονται την ανάγκη… προστασίας από τους επιτήδειους για να φτάνουν στις κατακτήσεις με ασφάλεια και μεγάλες βαθμολογικές διαφορές. Σχετικά με το αυτοδιοίκητο και τις ποινές που επιβάλλουν τα πειθαρχικά όργανα ανέφερε: «Αν ήθελε το ίδιο το αυτοδιοίκητο, θα καθάριζε σε 10 ημέρες. Ο ΚΑΠ προβλέπει να δικάζουν μόνο εν ενεργεία δικαστές. Είναι παράλογο να σε αμείβει η ομοσπονδία και οι ίδιοι δικαστές να δικάζουν όλες τις υποθέσεις. Πού ακούστηκε να τιμωρούν άλλες ομάδες με υποβιβασμό και άλλες με πρόστιμα με ίδιο ή βαρύτερο κατηγορητήριο; Δεν γίνεται μια ομάδα με πλαστό πιστοποιητικό να πέφτει, που ορθώς πέφτει αν υπέπεσε στο αδίκημα, και σε άλλες με βαρύτερο κατηγορητήριο, όπως στήσιμο και δωροδοκία να τους επιβάλλονται απλώς πρόστιμα από τους ίδιους δικαστές μέσα σε δεκαπέντε ημέρες».

Συντάκτης:  Onsports Team

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt