.:: Larisa Goal ::. Οι τιμές των εισιτηρίων της ΑΕΛ…
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
15 Ιούνιος 2016

Οι τιμές των εισιτηρίων της ΑΕΛ…

Προβολές: 2180

alt

Οι τιμές των εισιτηρίων της ΑΕΛ…

Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων αγώνων, αλλά και διαρκείας της ΑΕΛ. Η διοίκηση της ΑΕΛ μίλησε για την αύξηση που δέχθηκαν οι τιμές, που όμως κρίνεται λογική τονίζοντας όμως πως κρατήθηκε σε επίπεδα έτσι ώστε να μπορούν όλοι να αγοράσουν.

Τα παιχνίδια που υπολογίστηκαν είναι στο σύνολο 20 και χωρίζονται σε 15 αγώνες πρωταθλήματος, 2 αγώνες Κυπέλλου, και 3 φιλικά που όμως θα είναι περισσότερα όπως αναφέρθηκε.

Εισιτήρια ημέρας:

Πέταλα: 10 ευρώ, Ανατολική κερκίδα: 18-20 ευρώ, Δυτική κερκίδα: 25-30 ευρώ, VVIP: 50 ευρώ.

Φυσικά για τους αγώνες με εμπορική σημασία θα ελεγχθεί, που υπολογίζονται σε τέσσερις, θα ελεγχθεί αν θα είναι αυτή η τιμή. Παράλληλα τα παιδιά θα μπαίνουν με την αξία της μισής τιμής, όπως ίσχυε και πέρυσι.

Από εκεί και πέρα τα διαρκείας δέχθηκαν μία αύξηση και οι τιμές θα είναι αναλυτικά:

Πέταλα: 120 ευρώ

Φοιτητές και μαθητικά: 50 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα:

Πτέρυγες:230 ευρώ

Kέντρο: 280 ευρώ

Δυτική Κερκίδα:

Πτέρυγες: 350 ευρώ

VIP: 420 ευρώ

VVIP: 600 ευρώ

Παράλληλα θα υπάρξει το οικογενειακό διαρκείας με το δεύτερος γονέα να έχει μείωση 50% από το 4ο παιδί και άνω στα 70%. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες που θα έρθουν μεμονωμένα θα έχουν διαρκείας με μείωση -20%, ενώ τα παιδικά -50%.

Δωρεάν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι υπόλοιποι άνεργοι θα μπορούν να πάρουν με -50% της τιμής.

Οι δόσεις θα είναι δύο, με την πρώτη να δίνεται με την εγγραφή και τη δεύτερη θα είναι το Νοέμβριο. Από αύριο 16/6 έως 29/6 για αυτούς που είχαν και πέρυσι εισιτήρια για να επιλέξουν τις θέσεις που θέλουν. Ενώ από τις 30/6 θα είναι ελεύθερο για όλους τους φιλάθλους.

Δεν θα υπάρξει μαθητική κερκίδα φέτος στο γήπεδο. Όσο για τα παιδιά ισχύει η έκπτωση 50% όπως τη σεζόν που πέρασε. Όσο για τους φιλοξενούμενους αρχική βούληση της ομάδας είναι να μην δοθούν, αλλά θα γίνονται συσκέψεις για τις μετακινήσεις.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt