.:: Larisa Goal ::. Φιλικό…αγγαρεία
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
30 Σεπτέμβριος 2011

Φιλικό…αγγαρεία

Προβολές: 1944

alt

Φιλικό…αγγαρεία

PHOTO KOSTAS VILLA

Με γκολ του Ζεκίνια η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 σε φιλικό ματς τον Αγροτικό Αστέρα.

"Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ", χαρακτήρισε ο Κρις Κόουλμαν

alt

τα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδεςΔιπρόσωπη παρουσιάστηκε η ΑΕΛ στο φιλικό της Παρασκευής (30/9) με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα μπροστά σε 2.000 φιλάθλους της στο "AEL FC ARENA".Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ήτανκαλή στο πρώτο ημίχρονο και καλή στο δεύτερο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει των "πρασίνων" με 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζεκίνια (27'), το οποίο κέρδισε ο Χασομέρης.

alt

alt

alt

Ο Χασομέρης μάλιστα, είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες (32', 38'), ενώ στο β' ημίχρονο κοντά στο γκολ έφτασε τρεις φορές ο Τσιμπάμπα (78', 80', 89').

alt

alt

alt

alt

Επίσης, μετά από απουσία ενός μήνα αγωνίστηκε με την ΑΕΛ, ο Σεσίνια, για ένα ημίωρο φορώντας προστατευτική κάσκα.

alt

alt

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Ταλ (82' Φωτιάς), Ααράμπ (73' Καλί), Βενετίδης (75' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου (75' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας (89' Βούζας), Χατζής (61' Ιγκλέσιας), Καραχάλιος (61' Σεσίνια), Πλιάγκας (46' Σιατραβάνης), Χασομέρης (60' Τσιμπάμπα), Ζεκίνια (46' Γκονζάλεζ).

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Πετρίτσεβιτς, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βαφέας, Τσουκαλίδης, Παμπόε-Ατζεμάν, Σαμουηλίδης, Οκουμούσης, Καρακατσάνης, Σολομωνίδης.

Έπαιξαν και οι: Καραμουκίδης, Βουτσάς, Βλαχόπουλος, Σπάχης, Αβραμόπουλος, Καθάριος, Παπακωνσταντίνου, Μάντζιος, Ελευθεριάδης, Σίνης, Προβατίδης, Σαχινίδης, Λούκαρης-Καπνίδης, Τσάτσας.

Κόουλμαν: "Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ"

alt

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΛ, στις δηλώσεις του χαρακτήρισε "Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ", τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου προσθέτοντας:

"Φτάσαμε αισίως τους τρεις μήνες προετοιμασίας. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά η κατάσταση είναι γελοία. Και βλέπετε πόσο αρνητικά έχει επηρεάσει όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο.

Αν επιβληθεί η δικαιοσύνη η ΑΕΛ θα είναι στη Super League. Αλλά έτσι κι αλλιώς έχει τραβήξει πολύ. Πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει. Να μάθουμε που και πότε παίζουμε, είτε έτσι, είτε αλλιώς".

Για τον αγώνα ο Ουαλός τεχνικός τόνισε: "Σήμερα είδαμε δύο ΑΕΛ, μια σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, είχαμε σωστή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα και σωστά τη μπάλα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί".
'


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt