.:: Larisa Goal ::. Δεν έπεισε και πάλι η ΑΕΛ…
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
26 Οκτώβριος 2016

Δεν έπεισε και πάλι η ΑΕΛ…

Προβολές: 1390

alt

Δεν έπεισε και πάλι η ΑΕΛ…

Αν και βελτίωσε αισθητά την εικόνα της στην επανάληψη η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο έμπειρος τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνισθεί ελάχιστα αλλά μάλλον θα περίμενε να δει καλύτερα πράγματα.

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ο Μυστακίδης και στο 41΄ο Περέιρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Για την ΑΕΛ Μαρουκάκης, Αβραάμ και Ουρτάδο προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί.

ΠΑΟΚ (ΒλάντανΊβιτς): Μπρκιτς, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Γιαννούλης (74′ λ.τ. Κοροβέσης), Κάνιας (62′ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59′ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ναβάρο, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτη, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος (67′ Ουρτάδο), Λαμπρόπουλος, Βαρέλα (60′ Ντέλετιτς), Κουτσιανικούλης (46′ Αβράαμ), Μαρουκάκης.

Ενός λεπτού σιγή…

alt

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν από την σέντρα της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα, εκεί όπου η ΑΕΛ φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Σαν σήμερα (26 του Οκτώβρη) πριν από 30 χρόνια η χώρα μας θρήνησε το πρώτο της θύμα από την «τυφλή» οπαδική βία στα γήπεδα, με τον άτυχο τότε Χαράλαμπο Μπλιώνα να χάνει την ζωή του από φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από οπαδό του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι ΑΕΛ – ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Μάλιστα οι «βυσσινί» φόρεσαν και μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για μια ιστορική ημέρα όχι μόνον για την ΑΕΛ αλλά και για το σύνολο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt