.:: Larisa Goal ::. Τα έψαλλαν… οι «μικροί»
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
31 Δεκέμβριος 2016

Τα έψαλλαν… οι «μικροί»

Προβολές: 1607

alt

Τα έψαλλαν… οι «μικροί»

Πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο των Δένδρων η επίσκεψη από τους μικρούς αθλητές του ΣΕΠΝ. Λάρισας και μέλη του Δ.Σ.

Ακόμα συνοδοί προπονητές από τα διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού και γονείς των παιδιών. Εκεί τους υποδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης με όλους τους συνεργάτες του, και ο κύριος Χρήστος Τσούμαρης ως εκπρόσωπος της διοίκησης.

Το κλίμα γιορτινό συγκινησιακό με τα παιδάκια να δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην γιορτινή, λιτή μικρή εκδήλωση και για άλλη μια φορά οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου κυρίως τις ημέρες των εορτών και πέρασαν το δικό τους μήνυμα.

alt

Ο κ. Τσιώλης ευχαρίστησε τον σύλλογο γι’ αυτή την πρωτοβουλία, ενέργειες που έχουμε όλοι μας ανάγκη είπε και είμαστε υπερήφανοι γιατί η Λάρισα πάντα ήταν μπροστά πολιτιστικά και αθλητικά και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και ένα καλύτερο 2017.

Ο πρόεδρος του ΣΕΠ Μανόλης Γαραζανάκης πού εμπνεύστηκε αυτήν την πρωτοβουλία, ευχήθηκε υγεία σε όλους, ένα 2017 με επίτευξη οικογενειακών, προσωπικών και κυρίως ομαδικών στόχων.

Δώρα πήραν οι μικροί αθλητές από την ΑΕΛ. Και δώρα μοίρασαν οι άνθρωποι του ΣΕΠ σε όλους.

Εξαιρετικά θετική εντύπωση προκάλεσε το πανό των ανθρώπων του συλλόγου και των παιδιών που πέρασαν το μήνυμα για τα προσφυγόπουλα και όχι μόνο.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt