.:: Larisa Goal ::. … με κατεβασμένα τα χέρια η ΑΕΛ
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
01 Φεβρουάριος 2017

… με κατεβασμένα τα χέρια η ΑΕΛ

Προβολές: 2115

alt

… με κατεβασμένα τα χέρια η ΑΕΛ

Μια ακόμη εντός έδρας απώλεια μέτρησε η ΑΕΛ μιας και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό ΠΑΟΚ και παραμένει έτσι σε δεινή βαθμολογική θέση.

Αυτό όμως που ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν η απογοητευτική εμφάνιση των «βυσσινί» του Σάκη Τσιώλη καθώς δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποδοκιμαστούν έντονα άπαντες στο τέλος από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο AEL FC ARENA.

Και σίγουρα το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κέρκυρα παίρνει τον χαρακτήρα του «τελικού» στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η ομάδα του ΠΑΟΚ και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 9’ με τον Μυστακίδη να εκμεταλλεύεται το ολέθριο λάθος του Μονιάκη και με άψογοτελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ για το 0-1 ενώ στο 61΄ο Μάτος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεβαρ έγραψε το τελικό 0-2, με τους νικητές να έχουν και δοκάρι στο 41΄με τον Τσίμιροτ.

Όσο για την ΑΕΛ είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκαγιέγο και Ναζλίδη.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (46’ Αβραάμ), Τικό, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68’ Ευμορφίδης), Κόντορ, Τσακοπίνο (46’ Βαρέλα), Ναζλίδης, Γκαγιέχο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Σάκχοφ (86’ Χαρίσης), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης (74’ Πρίγιοβιτς), Μυστακίδης (68' Ενρίκε).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt