.:: Larisa Goal ::. Στην επανάληψη βρήκε λύσεις ο Αμπελωνιακός…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Σεπτέμβριος 2017

Στην επανάληψη βρήκε λύσεις ο Αμπελωνιακός…

Προβολές: 1701

alt

Στην επανάληψη βρήκε λύσεις ο Αμπελωνιακός…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Στην επανάληψη κατάφερε ο Αμπελωνιακός να βρει λύσεις και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Φιλοκτήτη Μελιβοίας επικρατώντας με 2-0 και διατηρήθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΛ.

alt

Αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 3΄ο Καρυπίδης αστόχησε από ευνοϊκή θέση, η συνέχεια ανήκε εξ΄ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους που φλέρταραν έντονα με ένα γκολ με κύριο εκφραστή τον Καπετάνιο ο οποίος στο 17΄έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καρυπίδη.

alt

Ο ίδιος παίκτης κλώτσησε… κι άλλες δύο ευκαιρίες στο 19΄και στο 28΄με το 0-0 να μένει ως το τέλος του α΄μέρους.

alt

Βρήκε δίχτυα ο Αμπελωνιακός…

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό στο 80΄με τον Παναγιώτη Ψύρρα να κάνει το 1-0 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο νεαρός Νταφούλης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Γιάννη Ντελέζου που είχε βοηθούς τους κ.κ. Καρακώστα και Μάνο.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης):

alt

Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Χατζούλης, Ελευθέρογλου (90΄Νταφούλης), Καρυπίδης (46΄Πατρίκου), Βούκιας (85΄Μεσημέρης), Τσετιροκλής, Ψύρρας (89΄Χότζα).

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Ν. Ανδρέου):

alt

Κοσμάς, Γιαννακός, Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Πασιάς Π. (86΄Κουβαράς), Πλατσάς, Μαλαχτάρης (88΄Καψάλης), Τσάκουλης (80΄Πολύζος), Γκουντάρας (78΄Ντόμπρα), Καπετάνιος, Λαδάς.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt