.:: Larisa Goal ::. Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ήρθε για να μείνει!!!
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
17 Ιούνιος 2018

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ήρθε για να μείνει!!!

Προβολές: 12765

alt

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ήρθε για να μείνει!!!

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου όχι μόνο επέστρεψε στα τοπικά δρώμενα μετά από 17 χρόνια απουσίας αλλά φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της με το «καλημέρα» εξασφαλίζοντας πανάξια την άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ, κόβοντας... πρώτη το νήμα στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Μια συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά δειλά πέρσι το καλοκαίρι με μπροστάρη την «ψυχή» της ομάδας που ακούει στο όνομα Λεωνίδας Τσιούτσιας (τα πάντα όλα το παλικάρι!) και μαζί με αυτόν στάθηκαν αρωγοί τόσο ο προπονητής Βασίλης Κυριάκος, όσο και οι παίκτες που προθυμοποιήθηκαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο νέο αυτό εγχείρημα.

alt

Και το τέλος της χρονιάς βρίσκει άπαντες δικαιωμένους και συνάμα ενθουσιασμένους καθώς κατάφεραν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχουν τόσα πολλά και συνάμα να βάλουν γερά θεμέλια για το μέλλον.

Γιατί αυτή η Φορτούνα ήρθε για να μείνει για πολλά χρόνια…

alt

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου με αριθμούς:

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 39 πόντους (12 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα) και 43-12 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση αλλά και την δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου!

ΕΝΤΟΣ: 7-1-0 (29-8 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 5-2-1 (14-4 τέρματα)


Τα βαριά χαρτιά!!!

alt

Χρήστος Μπαταβάνης, Γιάννης Παζάρας και Λεωνίδας Τσιούτσιας αποτέλεσαν τα «βαριά χαρτιά» της φετινής ομάδας και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άνοδο της Φορτούνα, σημειώνοντας 11, 10 και 9 τέρματα αντίστοιχα.

Μάλιστα για τον πρώτο σκόρερ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία μιας και όλα αυτά τα χρόνια τον είχαμε συνηθίσει κάτω από τα γκολποστ και αποδείχθηκε τελικά κρυφό ταλέντο!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt