.:: Larisa Goal ::. Το πρωτάθλημα αρχίζει…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
25 Σεπτέμβριος 2020

Το πρωτάθλημα αρχίζει…

Προβολές: 1984

alt

Το πρωτάθλημα αρχίζει…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

«Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει γίνεται χαμός σε κάθε γκολ» τραγουδούσε κάποτε στα φόρτε του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί και να ζητωκραυγάζει.

Αρχίζει λοιπόν και ο δικός μας μαραθώνιος αυτός της DETOX-Α΄ ΕΠΣΛ, ένας μαραθώνιος που θα μας κρατήσει συντροφιά κοντά στους εννέα μήνες, μέχρι να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής ο οποίος θα πάρει τα σκήπτρα από τον περσινό κάτοχο του τίτλου-αν και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το πρωτάθλημα ελέω κορονοϊού-Αετό Μακρυχωρίου.

Με την ευχή φυσικά να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με την πανδημία να μην λέει να μας αφήσει ήσυχους.

Δυστυχώς άπαντες ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάτι που σημαίνει πως και ο νέος μαραθώνιος αναμένεται ναι μεν με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά με πολλές ιδιαιτερότητες σε όλα τα μέτωπα.

Σίγουρα αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά, άλλες διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα ενώ ο ιστορικός Τύρναβος αποτελεί τη μοναδική παραφωνία μιας και δεν θα κατέβει να αγωνισθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως και να ’χει ανέκαθεν το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, είχε τη δική του δυναμική και ευελπιστούμε άπαντες να παρακολουθήσουμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών.

Δεν χρειάζεται όμως να μακρηγορούμε, απλά περιμένουμε με τη σειρά μας έργα και συγκλονιστικά παιχνίδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και ο καθένας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει με τη διαφορά πως η κορυφή χωράει μόνο έναν…

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της DETOX-Α΄ΕΠΣΛ:

(Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, 17:00):

Δωτιέας Αγιάς-Βλαχογιάννι

Πύρρος-Φαλανιακός

Νέα Πολιτεία-Αμπελωνιακός

Αργυροπούλι-Παναγροτικός


(Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 17:00):

Τύρναβος 2005-Μαυροβούνι α.α. 0-3

Σμόλικας-Κιλελέρ

Αχιλλέας Φ.-Γόννοι (αναβολή)

Δήμητρα Γιάνν.-Δαμασιακός

Αβέρωφ-Αμπελιά

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt