Πρόλαβε και έβαλε το στίγμα του ο Ριζούλης…
Πρόλαβε και έβαλε το στίγμα του ο Ριζούλης…
Τι κι αν δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, τι κι αν πρόλαβε να φορέσει μόλις τρεις φορές τη φανέλα της Δόξας Ραχούλας καθώς σταμάτησαν όλα τόσο άδοξα λόγω της πανδημίας, ο Αλέκος Ριζούλης πρόλαβε να βάλει το στίγμα του.
Ο έμπειρος μέσος που αποτέλεσε ένα από τα «μπαμ» του καλοκαιριού, έδειξε από το ξεκίνημα κιόλας πως μετακόμισε στη Ραχούλα με σκοπό να κάνει τη διαφορά και τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν με το καλημέρα.
Πέρα όμως από τη δεδομένη αγωνιστική του αξία, όλοι έχουν να πούνε έναν καλό λόγο για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Το παλικάρι από την Αγιά αγωνίσθηκε σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα του Εργοτέλη κατά κύριο λόγο και όλες αυτές τις εμπειρίες φροντίζει να τις μεταδίδει και στους νεότερους, αποτελώντας έναν πραγματικό δάσκαλο εντός των γραμμών.
Τελευταία
- Ούτε τώρα ο Απόλλωνας…
- Ο Μητσάρας μεγάλωσε και έγινε αρχηγός της Βερδικούσιας…
- Τα πάντα όλα… ο «Κυράστας»!
- Περίσσευαν τα χαμόγελα…
- «Μπάκα» ο μετρ της ψυχολογίας!!!
- Στη Νίκη/Μιχαήλ πρωτοκλώτσησε… το τόπι
- Σε ρόλο δασκάλου ο “Mr Goal”…
- Κοτάκος, ο άρχοντας των «πλαστικών»!!!
- Σε καλό δρόμο η επιδότηση των τεστ Covid-19 στη Γ’ Εθνική…
- Για το πρώτο τρίποντο ο Απόλλων Λάρισας…