.:: Larisa Goal ::. Κώστας Πηλαδάκης
ΑΕΛ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
11 Ιούλιος 2011

Κώστας Πηλαδάκης

Προβολές: 1785

alt

Κώστας Πηλαδάκης

 Του Νίκου Ασπρούδη

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσες πιθανότητες έχουμε δικαστικές θα κινηθούμε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας η οποία σε πανελλήνιο επίπεδο και όσοι έχουν γνώση της πραγματικότητας, αναφορικά με αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι εμφανές ότι κάποιες ομάδες αδικήθηκαν λόγω των παραβατικών συμπεριφορών και θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Εγώ θα διεκδικήσω για την ομάδα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι δικαιούμαστε για να τιμωρηθούν όσοι φαίνεται ότι έχουν υποπέσει σε παραβατικές συμπεριφορές».

 

-Που πιστεύετε ότι βασίστηκε το σκεπτικό για την επικύρωση της βαθμολογίας;

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία βάση, η δικαιολογία που επικαλέστηκαν κάποιοι για το συμβόλαιο της NOVA δεν έχει καμία λογική. Μάλιστα συμφωνήσαμε ύστερα από απαίτηση της NOVA το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 27, 28 Αυγούστου. Αυτό που ζητήσαμε είναι να γίνει επικύρωση λίγο αργότερα λόγω των εξελίξεων και όπως επίσης να μετατεθεί και η κλήρωση για λίγες ημέρες αργότερα. Όποιος χρησιμοποίησε αυτή τη δικαιολογία το έκανε για τα μάτια του κόσμου. Η ουσία είναι ότι όλα ξεκίνησαν όταν τέθηκε το θέμα τι θα γίνει αύριο όταν ασκηθούν διώξεις και το ζητούμενο της κοινής γνώμης είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ειπώθηκε από το νομικό τμήμα ότι εάν πρώτα δεν ασκηθούν οι διώξεις δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία και αυτό είναι το σωστό, ως εκ τούτου εγώ δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω στην ψηφοφορία γιατί δεν ήταν νόμιμες οι διαδικασίες».

 

-Πως βλέπετε τη στάση της ΕΠΟ;

«Όπως βλέπουμε η ΕΠΟ αλλάζει γνώμη κάθε 15 ημέρες. Η θέση της Σούπερ Λίγκας ήταν όταν κάποια ομάδα εμπλέκονταν σε παραβατικές δραστηριότητες και τιμωρούνταν να παρέμεινε ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα η ΕΠΟ δεν σεβάστηκε το χαρτί που είχε στείλει η UEFA και 15 ημέρες μετά με την υπόθεση του ΟΦΗ θυμηθήκαν ένα άλλο χαρτί που είχε στείλει η UEFA. Ή δέχεσαι τις εισηγήσεις της UEFA ή δεν τις δέχεσαι…»

 

-Η παρουσία του κόσμου έδειξε ότι σας στηρίζει και ότι είναι μαζί σας σε αυτή την προσπάθεια…

 

«Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο και ότι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Η Β’ Εθνική έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες όσον αφορά τους παίκτες που πρέπει να πάρουμε μιας και οι περισσότεροι πρέπει να είναι Έλληνες».

 

-Με αυτά που γίνονται πόσα ψυχικά αποθέματα έχετε ακόμη για να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο;

«Η παρουσία μου εδώ σήμερα δείχνει ότι δεν έχω εξαντλήσει ακόμη όλα μου τα περιθώρια. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η ώρα να αποχωρήσω, αλλά όταν ηρεμώ και το ξανασκέφτομαι λέω ότι αξίζει να επιμείνω ακόμη και να προσπαθήσω».

 

-Η ακριβής διαδικασία που θα ακουληθήσετε ποια θα είναι;

«Κατ’ αρχήν θα προσφύγουμε κατά της διαδικασίας επικύρωσης της βαθμολογίας. Ούτως ή άλλως δεν έχει εκπνεύσει ακόμη η προθεσμία για να απευθυνθούμε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, όσον αφορά το θέμα των αποζημιώσεων. Αλλά αν δεν τελεσιδικήσει πρώτα σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε δεν μπορούμε να μιλάμε για το θέμα των αποζημιώσεων».

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt