.:: Larisa Goal ::. Ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΑΕΛ…
ΑΕΛ 1964 - Ερασιτεχνική ΑΕΛ
08 Αύγουστος 2016

Ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΑΕΛ…

Προβολές: 955

alt

Ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΑΕΛ…

Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι ξεκινάει η διάθεση των καρτών εισόδου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 17.

Η ΑΕΛ που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στην Α΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, θέλει την υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας στην προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Γκαλίτσιου, να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει τους 9 αγώνες του πρωταθλήματος, όλους τους αγώνες του κυπέλλου και φυσικά όλα τα φιλικά.

Με την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία εταιρεία που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας.

Πρόκειται για την εταιρεία OPEN CARE, ΠΑΝΟΥ-ΓΚΑΖΩΤΑΣ, με αντικείμενο την εμπορία και διανομή χαρτικών, πλαστικών, απορρυπαντικών, καλλυντικών, ειδών οικιακής χρήσης και ειδών ατομικής φροντίδας και υγιεινής και δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αλεξάνδρεια.

Οι φίλαθλοι μπορούν να σπεύσουν σε τρία σημεία εντός της πόλης, προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου και να βοηθήσουν από την πλευρά τους την προσπάθεια που γίνεται στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.

1. Γραφεία ΑΕΛ, Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος, καθημερινά

17:30-20:30 (τηλ. 2410255944)

2. Γραφεία Ακαδημίας, Θύρα-3 Αλκαζάρ, καθημερινά 17:30-19:00

3. VERSUS CAFE, Πεζόδρομος Πανός

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ΑΕΛ, όπου και αν βρίσκονται και οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, να αποκτήσουν την κάρτα εισόδου μέσω Ιντερνετ πατώντας εδώ.

http://e-ael.gr/gynaikeia-omada/kartes-eisodou-2016-17

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt