.:: Larisa Goal ::. Χορταστικό διήμερο για την Ακαδημία Olympic…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
22 Νοέμβριος 2018

Χορταστικό διήμερο για την Ακαδημία Olympic…

Προβολές: 3234

alt

Χορταστικό διήμερο για την Ακαδημία Olympic…

Ένα ποδοσφαιρικό αλλά και εκπαιδευτικό διήμερο στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές της ακαδημίας Olympic το περασμένο Σαββατοκύριακο.

alt

Η αποστολή αποτελούνταν από 40 αθλητές με τα τμήματα U14 (2005),U12 (2007) κ U11 (2008) ,τον υπεύθυνο της ακαδημίας Νίκο Λιούπα και τους προπονητές Στέλιο Τσινούδη, Γιώργο Μάτο και Λάζαρο Γαλάνη.

Το πρωί της Κυριακής αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Πανιώνιος στο προπονητικό τους κέντρο, στα εκπ. Γείτονα, στη Βάρη.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα σε δυνατή βροχή αλλά σε ένα πολύ εντυπωσιακό γήπεδο και τα τρία τμήματα της Olympic έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και απέσπασαν κολακευτικά λόγια από τους προπονητές κ παράγοντες του Πανιωνίου, δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία.

Για την ιστορία η U14 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ήρθε ισοπαλία με σκορ 3-3 ενώ ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν κ οι αναμετρήσεις των U12 και U11.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιελάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη, στο Μοναστηράκι και το Σύνταγμα ενώ το βράδυ η αποστολή της ομάδας μετέβη στο Ολυμπιακό στάδιο και ενίσχυσε την Εθνική Ελλάδος στον αγώνα της με την Εσθονία.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt