.:: Larisa Goal ::. Πολύτιμα τρίποντα για Ανάβρα, Πυργετό και Σ.Σ. Ραψάνης…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
19 Νοέμβριος 2017

Πολύτιμα τρίποντα για Ανάβρα, Πυργετό και Σ.Σ. Ραψάνης…

Προβολές: 2188

alt

Πολύτιμα τρίποντα για Ανάβρα, Πυργετό και Σ.Σ. Ραψάνης…

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ σκαρφάλωσε η Προοδευτική Ανάβρας μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Πελασγιώτιδας με 2-1 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα να φτάνει στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γιώργος Καραντώνης στο 48΄και Αντώνης Γκαραλιάκος στο 85΄.

Οι άνθρωποι της Ανάβρας εξέφρασαν παράπονα τόσο για το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, όσο και για τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο του Ελευθερίου!

ΑΝΑΒΡΑ (Γ. Λυκοκώστας): Ξύτσας, Τζιάφος, Μπούρας, Μαλαχτάρης (75΄ λ.τ Σούμας), Χονδροδήμος, Ντόντος, Καραντώνης(88΄ Μαρκολέφας), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Αποστόλου (90΄ Ιμπρούσι).

 

ΠΥΡΓΕΤΟΣ 1

ΠΥΡΡΟΣ 0

Το γκολ του Κοθρά στο 57΄ με κεφαλιά (το αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ) ήταν αρκετό για να χαρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο με 1-0 στον Πυργετό υποχρεώνοντας στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα τον Πύρρο ο οποίος όμως εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βασιλού.

Ματς για γερά νεύρα όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τους «βυσσινί» να έχουν και χαμένο πέναλτι στο 6΄το οποίο απέκρουσε ο Κιόρογλου.

Από τη μεριά τους οι «κυανόλευκοι» που αγωνιζόταν από το 12΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κάτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απείλησαν με ισοφάριση χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 95΄ αλλά ο Πήλιουρας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βελλή.

Οι άνθρωποι του Πύρρου που φωνάζουν… τόσο για την αποβολή του Κάτση, όσο και για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Νικούλη στο 75’΄.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Μπάγκας): Πήλιουρας, Δελητζάνης (85΄Αδάμος), Περκέτσι, Αποστολιός (92΄Καραπούλιος), Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Ν. (60΄Πουρλιώτης), Στούμπος (75΄Παζάρας), Ρακίπι Αγγ., Κοθράς.

Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ο ΠΥΡΡΟΣ (Κ. Βασίλης): Κιόρογλου, Βελλής, Λίτσα, Μαρούδης, Κάτσης, Τζόγκας, Πότσης (17΄Καψαλός), Μήτρος (70΄Λεσάι), Κάτσας Νικούλης, Μούρι.

*Η διοίκηση του Πύρρου αναφέρει πως υπάρχει καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος και ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα του Πυργετού και θέλει στη συνέχεια να σέβονται την ομάδα τους.

 

ΧΕΙΜΑΔΙ 1

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 3

Νικηφόρο πέρασμα από το Χειμάδι πραγματοποίησε ο Σ.Σ. Ραψάνης μιας και επικράτησε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Κώστα Μπακατσή έβαλε τις βάσεις από το α΄κιόλας μέρος όπου και προηγήθηκε με 0-3.

Και πιο συγκεκριμένα στο 15΄ο Ορέστης Ζιούστης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Τζέφρι Σινάν πέτυχε το 0-2.

Μάλιστα από προσπάθεια του τελευταίου στο 37΄σημειώθηκε αυτογκολ για το 0-3, με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στην επανάληψη σε 1-3.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Γκαραγκούνη Ντ. στο 17΄με κεφαλιά.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Κ. Μπακατσής): Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Γ., Πατσώνης, Δικόπουλος, Ζιούστης, Κυριάκος (53΄Σινάν Ερμ.), Μπίμπα (85΄Πλιάτσικας), Σινάν Τζ., Σινάν Κ., Ρώμιος (67΄Παπακώστας), Γκαραγκούνης Ντ. (80΄Νανούλης).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt