.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-20η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
21 Φεβρουάριος 2020

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-20η αγωνιστική)…

Προβολές: 1180

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-20η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (2ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΑΓΓΑΦΙΛΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Η Αστραπή πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι με την Υπέρεια και μάλιστα με ανατροπή αλλά για να φτάσει εκεί χρειάσθηκε και η καθοριστική συμβολή του νεαρού πορτιέρο μιας και πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις.


2. ΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν στην απόδραση από το Ναρθάκι. Ένας παίκτης που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και βοηθάει σημαντικά και τους νεότερους του Παναγροτικού.


3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΤΣΙΟΣ

(Πύρρος)

alt

Εγγύηση στην άμυνα του Πύρρου σε ένα ακόμη νικηφόρο παιχνίδι αυτή τη φορά απέναντι στη Ραχούλα. Έσβησε… και πάλι κάθε εστία φωτιάς που πήγε να δημιουργηθεί, εμπνέοντας σιγουριά σε κάθε του κίνηση. Κάνει τη διαφορά πραγματοποιώντας και πάλι εξαιρετική χρονιά.


4. ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ

(Άγιοι Ανάργυροι)

alt

Μετακόμισε στο «Τζορμακλί» μιας και θεωρεί πως έχει ακόμη να δώσει και καλά κάνει. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στη νίκη επί της Γαλήνης, με τον έμπειρο αμυντικό να βρίσκει δίχτυα, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία των Αγίων Αναργύρων.


5. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Ο «κολλητός» το πήρε προσωπικά στη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γλαύκη, μέτρησε μια ασίστ ενώ σκόραρε στο φινάλε, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στον Αστέρα. Ένας παίκτης που τα δίνει όλα σε κάθε ματς, βγάζει… ψυχή είτε παίζει με τη Γλαύκη, είτε παίζει με τον Πύρρο, είτε παίζει με την Κόλο Κόλο από τη Χιλή (πάει για διεθνής ο κολλητός)!!!

6. ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

(Βαμβακού)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα στο φινάλε ο Ατρόμητος γλίτωσε από τα χειρότερα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Βούναινα, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Και γενικά όποτε χρειάζεται είναι εκεί για να δώσει τη λύση.


7. ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

(Πύρρος)

alt

Διανύει περίοδο φορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε και στη νέα επιτυχία με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Δόξα Ραχούλας. Σε ένα παιχνίδι όπου έλαμψε και πάλι το άστρο του καθώς σκόραρε δις και συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης.


8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΪΖΗΣ

(Προμηθέας)

alt

Ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ελευθεραί μιας και βρήκε δίχτυα και μάλιστα δις και έβαλε την υπογραφή του στο σπουδαίο αυτό «διπλό» για τους «μπλε». Έδωσε ρεπό στον Πότση και ανέλαβε δράση, κάνοντας έτσι τη διαφορά.


9. ΜΙΜΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΑΣ

(Λαρισαϊκός)

alt

Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα τραυματισμό και επέστρεψε στη δράση δειλά δειλά. Πάντως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του μιας και πέτυχε δύο τέρματα και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη στους «πράσινους».


10. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΗΣΟΥΛΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση από τον ταλαντούχο άσο της Αστραπής στο ντέρμπι με την Υπέρεια όπου συνοδεύτηκε και με γκολ το οποίο και έκρινε την αναμέτρηση. Πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και απλά μας το υπενθυμίζει με τα καμώματά του κάθε αγωνιστική.


11. ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Με τον «σβούρα» στη σύνθεση του ο Παναγροτικός είναι άλλη ομάδα και αυτό φάνηκε και στην απόδραση από το Ναρθάκι καθώς σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τους «πράσινους» στη μεγάλη αυτή νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Ηγέτης από κούνια!!!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΦΕΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια άκρως ελκυστική Αστραπή που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ένα κράμα έμπειρων και συνάμα ταλαντούχων παικτών. Στο ντέρμπι με την Υπέρεια οι «πορτοκαλί» έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς, με τον νεαρό τεχνικό να έχει μερίδιο ευθύνης, με την ηρεμία και τη μεταδοτικότητα του να τον κάνουν ξεχωριστό και δικαιωματικά η Νέα Πολιτεία χτυπάει... την πόρτα της ανόδου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt