.:: Larisa Goal ::. Εντυπωσίασαν οι Νέοι της ΑΕΛ…
ΑΕΛ 1964 - Νέοι ΑΕΛ 1964
10 Νοέμβριος 2012

Εντυπωσίασαν οι Νέοι της ΑΕΛ…

Προβολές: 2413

 

alt

Εντυπωσίασαν οι Νέοι της ΑΕΛ…

PHOTO: KOSTAS VILLA

(actionframe.gr)

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Νέοι της ΑΕΛ μιας και επιβλήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Νίκης Βόλου με 2-0.

 

 

alt

Σε μια αναμέτρηση όπου οι νεαροί παίκτες του Κώστα Τσότσου παρουσίασαν άριστα δείγματα γραφής και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη ενώ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

alt

Μόλις στο 6ο λεπτό η ΑΕΛ δημιούργησε την πρώτη της σπουδαία ευκαιρία. Από αριστερά ο Παπαϊωάννου έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή έκοψε στον Κρητικό που σούταρε πάνω στα σώματα αμυντικών, η μπάλα κατέληξε στον Τσιλούλη που δοκίμασε το σουτ στέλνοντας όμως άουτ τη μπάλα.

Η επιθετική δραστηριότητα των «βυσσινί» καρποφόρησε στο 15ο λεπτό.

alt

alt

Ο Τσιρογιάννης στην προέκταση της μεγάλης περιοχής και σχεδόν πάνω στην γραμμή του πλάγιου, εκτέλεσε με το δεξί και μπόλικο φάλτσο φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα εκεί που ο Κεφαλάς δεν μπορούσε να αντιδράσει και το 1-0 ήταν γεγονός.

alt

Τρία λεπτά μετά το 1-0 η λαρισινή ομάδα άγγιξε και το δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Κρητικού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της βολιώτικης εστίας. Στο 22ο λεπτό ο Σενκά δοκίμασε από μακριά το σουτ, αλλά ο Κεφαλάς μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 38’ ο Τσιρογιάννης και πάλι εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Νίκης απέκρουσε και ο Παπαϊωάννου που πήρε το ριμπάουντ πριν σκοράρει είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία για τη λαρισινή ομάδα, στο 43ο λεπτό. Ο Κρητικός μπήκε από αριστερά και βρήκε τον Γαρυφαλλόπουλο, αυτός με ωραία κίνηση του σώματός του απέφυγε τους αντιπάλους του, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της Νίκης.

Στο ρελαντί

alt

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «βυσσινί» αν και έριξαν τους… τόνους, συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας πλέον από τα πλάγια, με δύο πολύ επιθετικά μπακ (Καλφούτζος και Καραθανάσης) να συνεχίσουν να δημιουργούν τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μόλις στο 47ο λεπτό ο Τσιλούλης δοκίμασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κεφαλάς με υπερπροσπάθεια έδιωξε τον κίνδυνο, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο 60ο λεπτό. Τότε ο Καραθανάσης από αριστερά έκανε πολύ ωραία σέντρα, επήλθε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και ο Κρητικός από κοντά έκανε το 2-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ένα πρόωρο τέλος στην αναμέτρησης και τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να γίνουν επικίνδυνοι με τον Μαλακασιώτη να γίνεται επικίνδυνος στο 78ο και 86ο λεπτό, αλλά ο Μάλτζαρης με σωστές επεμβάσεις διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους κ.κ. Τσιτσιρίκα και Κουμερτά.

alt

ΑΕΛ:

alt

Μάλτζαρης, Καλφούτζος, Κορομηλάς, Γκαλίτσιος, Καραθανάσης (83’ Περδίκης), Σενκά, Τσιλούλης, Τσιρογιάννης (79’ Κανταρίνος), Κρητικός, Παπαϊωάννου, Γαρυφαλλόπουλος (63’ Καμπέρης)

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:

alt

Κεφαλάς, Ποτόμι, Αγγέλης, Χασιώτης, Τζανετόπουλος, Αλεξανδρής (82’ Χατζησταμάτης), Καρακώστας, Παπαναγιώτου (46’ Φέτζο), Μπλούχος, Ζαρίφης (46’ Μαλακασιώτης), Γεωργατζής

 

Κόσμος και κοσμάκης…

alt

Ανάμεσά στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο προπονητήριο των Δένδρων, ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Μιχάλης Ζιώγας, ο γενικός αρχηγός κ. Μίμης Τσακμακίδης, αρκετοί παίκτες της επαγγελματικής ομάδας, Δημόπουλος, Σκούπρας, Τσιάρας, Τσιμπάμπα, Γκοντά, ο τεχνικός του Τυρνάβου Τάσος Μπεριτζάς, αλλά και της Μικτής ομάδας της ΕΠΣΛ κ. Μάκης Αλεξούδης.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt