Αρθρογραφία - Συνεντεύξεις
19 Απρίλιος 2011

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΤΣΙΟΣ: «Αυτή τη φορά είχαμε ουσία…»

alt

ΣΠΥΡΟΣ  ΜΟΥΤΣΙΟΣ:  «Αυτή τη φορά είχαμε ουσία…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τελικά  τι σου είναι αυτή η άτιμη μπάλα  αφού όταν έχει κέφια  κάνει τα δικά της. Και ανάλογα έπραξε και στο παιχνίδι του Βιολογικού ανάμεσα  στον Λαρισαϊκό και  τον Φαλανιακό εκεί όπου οι «πράσινοι» του Σπύρου Μούτσιου

χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το φτωχό- πλην πολύτιμο 1-0 εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον αδύναμο κρίκο της κατηγορίας, την ουραγό Χάλκη.

 

Ο άνθρωπος που κλήθηκε  να αναλάβει τα ηνία του νεοσμυρνιώτικου  συγκροτήματος και να το βγάλει από το αδιέξοδο, ο έμπειρος τεχνικός Σπύρος Μούτσιος μίλησε στο larisagoal.gr:

«Ήταν μια σημαντική  νίκη από κάθε άποψη που τη θέλαμε πολύ και την κατακτήσαμε μιας και κάναμε το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία. Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την απόδοση που θα επιθυμούσαμε αλλά και σε άλλα ματς που ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, φύγαμε με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και για εμάς αυτό που προέχει είναι η ουσία η οποία αυτή τη φορά την είχαμε…»

-Ο Λαρισαϊκός μετά από μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά από κάθε άποψη, τι οφέλη μπορεί να αποκομίσει πέρα από τη σωτηρία;

-Νομίζω  πως το γεγονός  πως σε αυτή  την ομάδα παίρνουν  χρόνο συμμετοχής  πολλά νεαρά παιδιά  είναι το μεγαλύτερο  στοίχημα για εμάς. Υπάρχει πολύ ταλέντο  στην ομάδα και  αν αυτά τα παιδιά  αξιοποιηθούν σωστά,  θα αποτελέσουν  το μέλλον όχι  μόνο του συλλόγου αλλά του λαρισινού ποδοσφαίρου γενικότερα.

-Τρεις  στροφές πριν το  φινάλε και ο  Λαρισαϊκός πατάει  γερά στην κατηγορία.  Τι να περιμένουμε  στη συνέχεια;

-Σε  κάθε παιχνίδι  προσπαθούμε να  δείχνουμε ένα  ανταγωνιστικό πρόσωπο  διεκδικώντας το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και παράλληλα να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και ανάλογα θα πράξουμε και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com