Ad Here
Αρχική -
12 Μάρτιος 2016

Έσβησε… το χαμόγελο από τα χείλη του

Προβολές: 6209

alt

Έσβησε… το χαμόγελο από τα χείλη του

Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους που αναμίχθηκαν με τα κοινά και ιδιαίτερα με τα του ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Αλεξίου (ιδιοκτήτης φροντιστηρίων ξένων γλωσσών), πήρε τον δρόμο για το μεγάλο ταξίδι με προορισμό την γειτονιά των αγγέλων.

alt

Σε ηλικία 58 ετών ο έμπειρος παράγοντας (διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα της Νίκαιας την οποία και αγαπούσε παθολογικά αλλά και διοικητικός της ΕΠΣΛ ενώ είχε καψούρα… και με την ΑΕΛ), με σήμα κατατεθέν το χαμόγελο στα χείλη, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

alt

Ήμουν από τους τυχερούς που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του για αρκετά χρόνια και ειλικρινά μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, το μεράκι του και την αγάπη του για τη στρογγυλή θεά.

alt

Στις δύσκολες τούτες ώρες το μόνο που έχω να εκφράσω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στη γυναίκα του αλλά και στα δύο αγγελούδια του (Κωνσταντίνο και Βαγγέλη-Λουκά). Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και να ’σαι σίγουρος φίλε Γιώργο πως θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!!!

alt

Υ.Γ. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, το παρακάτω φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι αποκλειστικά για σένα Γιώργαρε, έτσι ώστε να σε συντροφεύουν όλες αυτές οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στο μεγάλο ταξίδι!

alt

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt