Ο Δαούλας θέλει να δώσει μια νέα πνοή…

Ο Δαούλας θέλει να δώσει μια νέα πνοή…
Για τον Γιώργο Δαούλα η ανάμιξη του στα κοινά του τόπου με σκοπό να προσφέρει, αποτελεί μια ακόμη πρόκληση για τον ίδιο και για τον λόγο αυτό επέλεξε να σταθεί στο πλευρό του Αποστόλη Καλογιάννη με τη «Συμπαράταξη» ως υποψήφιος Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων.

Βλέπετε ο ίδιος προέρχεται από οικογένεια που έχει παρελθόν στον χώρο (παππούς και πατέρας συνδικαλιστές) ενώ το 2010 εκλέχτηκε σύμβουλος στην 1η Δημοτική κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων με την Λαρισαίων Πόλις του Γιάννη Σάπκα.
Ο εκ Βερδικούσιας ορμώμενος (γεννημένος το 1983) θέλει να δώσει μια νέα πνοή στον πολιτικό στίβο, όπως χρόνια ολάκερα κάνει στον χώρο του αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής του Ιπποκράτη τα τελευταία χρόνια ενώ έχει φορέσει κατά το παρελθόν τόσο τη φανέλα του Τοξότη Λάρισας και του Όλυμπου Λάρισας.

Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















