Η χρονιά του Αγριόδημου!!!

Η χρονιά του Αγριόδημου!!!
Μετά τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, ο νεαρός πορτιέρο Γιάννης Αγριόδημος όπου έλκει η καταγωγή του από τα μέρη μας, στέφθηκε για δεύτερη φορά Κυπελλούχος αυτή τη φορά με την ομάδα της Αρτάκης.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η Αρτάκη κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Εύβοιας επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι (κ.α.3-3) του Απόλλωνα Ερέτριας (ομάδα Γ΄Εθνικής).
Και ο Λαρισαίος πορτιέρο έβαλε τη «σφραγίδα» του μιας και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη «ρώσικη ρουλέτα» αποκρούοντας δύο πέναλτι.
Η Αρτάκη που φουλάρει για το νταμπλ, καθώς έχει ως στόχο και την κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΕ.
Πάντως φέτος είναι η χρονιά του και οι αριθμοί αποδεικνύουν του λόγου το αληθές μιας και σε 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί μόλις 2 τέρματα, συμβάλλοντας στην καλή αμυντική λειτουργία των "ερυθροκίτρινων" που σε 22 αγωνιστικές έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόλις 10 τέρματα.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















