Από την «Αλάνα»… στο Φονόβια Ρούρσταντιον!!!

Από την «Αλάνα»… στο Φονόβια Ρούρσταντιον!!!
Ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Προοδευτικής Βερδικούσιας και συνεχίζει να κλωτσάει… το τόπι στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στην «Αλάνα» ως μέλος της «κυανόλευκης» οικογένειας.
Όμως παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρήκε χρόνο και πετάχτηκε… μέχρι τη Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπόχουμ με τη Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Γερμανίας.
Εκεί όπου αποδέχτηκε την πρόσκληση του Λαρισαίου νεαρού αμυντικού της Μπόχουμ, Στέλιου Κόκοβα ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται και διαπρέπει στη γερμανική ομάδα και υποδέχθηκε με θέρμη τόσο τον «Τζόνη», όσο τους δύο κανακάρηδες, Στέφανο και Χρήστο αλλά και τον Σάκη Αγραφιώτη (φόλα Μπάγερν το φιλαράκι).
Μάλιστα λίγο έλειψε η Μπόχουμ να κάνει την έκπληξη αλλά οι Βαυαροί με δύο γκολ στο φινάλε (83΄, 89΄) κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με 2-1.

Όπως και να ’χει ο τυχερός «Τζόνης» (μέχρι και με τον διαιτητή της αναμέτρησης φωτογραφήθηκε) και η παρέα του απόλαυσαν μια πανδαισία του ποδοσφαίρου, γιατί στη Γερμανία και σε κάθε προηγμένη χώρα, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αποτελεί μια πραγματική γιορτή!!!
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















