Ο «καπιτάνο» κόβει… κίνηση

Ο «καπιτάνο» κόβει… κίνηση
Για πολλά χρόνια ο Ηλίας Κατίνας αποτελούσε έναν από τους πιο χαρισματικούς παίκτες της Προοδευτικής Βερδικούσιας, με τεράστια προσφορά στους «λύκους», αγωνιζόμενος μέχρι και στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί γεμάτος εμπειρίες, αναμνήσεις και φιλίες από τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά παραμένει κοντά στην ομάδα από το πόστο του γενικού αρχηγού, στο πλευρό του Κώστα Μπακλαβά με τον οποίο έχουν μια άριστη σχέση-κι ας μαλώνουν σαν τα κοκόρια- φροντίζοντας να επιβάλλει την τάξη στον πάγκο και όχι μόνο.
Και ο «καπιτάνο» όπως φαίνεται και από τη φωτό κόβει… κίνηση, όπως κάνουν οι καπεταναραίοι όταν βγαίνουν στα ανοιχτά της θάλασσας, τσεκάροντας τα πάντα.
RESPECT… σε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή, σε έναν σπάνιο άνθρωπο και υπερήφανοι εμείς που τον έχουμε μέσα στην καρδιά μας!!!
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















