Μήπως να ξεκινάνε λίγο αργότερα τα «παιδικά»;

Μήπως να ξεκινάνε λίγο αργότερα τα «παιδικά»;
Μπορεί ο χιονιάς και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα να πέρασαν ξώφαλτσα από την περιοχή μας (και ευτυχώς δηλαδή) αλλά η αλήθεια είναι πως το κρύο είναι τσουχτερό και ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον πάγο να κάνει την εμφάνιση του.
Αυτοί που το βίωσαν για τα καλά στο πετσί τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήταν οι «μικροί» και στα πρωταθλήματα υποδομής, όπου σε πολλά γήπεδα ο πάγος έκανε την εμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους.
Μήπως η διοργανώτρια αρχή τουλάχιστον γι’ αυτές τις μέρες να άλλαζε τις ώρες, μεταφέροντας έστω και μισή ώρα αργότερα τα ματς προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις με τραυματισμούς.
Γνωρίζουμε πως υπάρχει πίεση χρόνου μιας και αρκετοί διαιτητές μπορεί να «σφυρίζουν» και το μεσημέρι αλλά προέχει πάντα η υγεία!!!
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















