Άρωμα… Βαλκανίων σε Αμπελώνα και Αγιά!!!

Άρωμα… Βαλκανίων σε Αμπελώνα και Αγιά!!!
Αμπελωνιακός και Δωτιέας Αγιάς έκαναν τη διαφορά πριν χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιας και διέθεταν στις τάξεις τους, δύο παίκτες προερχόμενοι από Βαλκανικές χώρες που έβαλαν τη δική τους πινελιά.
Και πιο συγκεκριμένα ο Αμπελωνιακός είχε στις τάξεις του έναν εξαιρετικό Σέρβο μεσοεπιθετικό, τον Σάσα Γέλοβατς ο οποίος και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «πράσινων» με 28 γκολ την περίοδο 2010-11, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στη Δ΄Εθνική.
Μάλιστα οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλησαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά και μάλιστα είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες ελληνοποίησής του μιας και ο Σέρβος άσος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Δ' Εθνική.

Και στην Αγιά όμως είχαν την τύχη να έχουν στον ρόστερ τους έναν χαρισματικό Βούλγαρο μέσο, τον Στέφαν Στογιανόφ ο οποίος αγωνίσθηκε την περίοδο 2008-09 προερχόμενος από τον Εορδαϊκό πριν μετακομίσει στην Καστοριά.
Ένα «οκτάρι» που έβγαζε… μάτια και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















