Με «ηγέτη» τον Μπουρνάκα!!!

Με «ηγέτη» τον Μπουρνάκα!!!
Ο Γιάννης Μπουρνάκας αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο για τον Ηρακλή Χάλκης για αρκετά χρόνια και πέρα από ποδοσφαιριστής, πρόσφερε και από τον πάγκο καθώς διετέλεσε και τεχνικός στα πρώτα του βήματα.
Πάντως ως παίκτης η αλήθεια είναι πως έζησε μεγάλες στιγμές και φρόντισε την «τρέλα»-αγωνιστικότητα- αυτή που κουβαλούσε μέσα στα γήπεδα να τη μεταδώσει και στους νεότερους.
Ένας πραγματικός ηγέτης όπου δίπλα του οι Βασίλης Κουτσιανικούλης (πήρε μεταγραφή στη Δόξα Δράμας), Χρήστος Κολοβός, Δημήτρης Καλούσης και Δημήτρης Καββαδίας έμαθαν πολλά, διαγράφοντας τη δική τους λαμπρή ποδοσφαιρική διαδρομή.
Στο πλευρό του Χρήστου Γκάτα ήταν και ο Νίκος Κορομπίλιας (υπεύθυνος της ακαδημίας του Απόλλωνα Λάρισας) ο οποίος και είχε την τύχη και την τιμή να συνεργασθεί με εξαιρετικούς παίκτες-χαρακτήρες.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















