Παραμένει στις επάλξεις ο «Δεσπό»…

Παραμένει στις επάλξεις ο «Δεσπό»…
Ο Γιάννης Παπαναστασίου δεν είναι μόνος του στον πάγκο της Μάνδρας μιας και έχει στο πλευρό του, τον Γιάννη Δεσπόπουλο τους οποίους και συνδέει πολύχρονη φιλία, εκτίμηση και σεβασμός.
Ένας παίκτης που η αλήθεια είναι πως η ποδοσφαιρική ζωή δεν του τα έφερε έτσι όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε, με τους απανωτούς τραυματισμούς να μην τον αφήνουν να αγιάσει, με σημαντικότερο αυτόν στο κεφάλι.
Ε, και; Αυτός δεν χαμπάριαζε και πολλά και ακόμα και με κάσκα στο κεφάλι σαν άλλος «Τσεχ», αγωνίσθηκε για χρόνια φορώντας ουκ ολίγες φανέλες όπως του Καλοχωρίου, της Ανάβρας, της Ομόνοιας, της Νεάπολης και όχι μόνο.
Και πλέον θέλει να αλλάξει σελίδα και να ασχοληθεί με την προπονητική, κάνοντας τα πρώτα του βήματα…
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















