Κουρδής σημαίνει πάθος για μπάλα!!!

Κουρδής σημαίνει πάθος για μπάλα!!!
Από τα πιο αγαπημένα αδέρφια που φρόντισαν να βάλουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν και οι Γιώργος και Τάσος Κουρδής.
Με κοινή αφετηρία τη Νεάπολη και τον Ηρακλή Λάρισας, με σημαντική παρουσία σε Τύρναβο, Απόλλωνα Λάρισας, Κίσσαβο Συκουρίου και Πυργετό, τα «Κουρδούλια» πρόσφεραν μαγικές στιγμές και έζησαν δυνατές συγκινήσεις αλλά και έντονα συναισθήματα.
Ο Γιώργος που διέγραψε και αξιοζήλευτη επαγγελματική καριέρα έχει αποσυρθεί αθόρυβα από τον χώρο, «χορτάτος» μπάλα και διακρίσεις ενώ από την άλλη ο Τασάρας μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή όπου «έχασε» το πόδι του, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, όχι μόνο στάθηκε όρθιος αλλά διδάσκει απλόχερα μαθήματα ζωής, με το μεγαλείο ψυχής, τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητας, να ξεπερνάει κάθε όριο.
Και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για όλα όσα πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια…
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















