Δίδαξε ποδόσφαιρο και ήθος…

Δίδαξε ποδόσφαιρο και ήθος…
Στην κατηγορία των πιο αθόρυβων αλλά ουσιαστικών ποδοσφαιριστών που αγωνίσθηκαν στα γήπεδα της ΕΠΣΛ ήταν και ο Γιώργος Σπανός.
Είχα την τύχη και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του ποδοσφαιρικά στο Μαυροβούνι πριν μια εικοσαετία και εκεί διαπίστωσα τόσο την εξαιρετική του αγωνιστική αξία, όσο και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Φυσικά ο ίδιος διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες και όλοι είχαν να πούνε έναν καλό λόγο για την πάρτη του, όπως συνέβη και το 2006 όταν και καθοδηγούσε ιδανικά τους «μικρούς» (βλέπε Καλτσά, Μπάγκα Αρ. και βάλε) της Αστραπής Νέας Πολιτείας.
Εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια εκεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου κι ηγούνταν, κάνοντας το απόλυτο κουμάντο…
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















