Ο Αλεκάρας που αγαπήθηκε στον Τύρναβο…

Ο Αλεκάρας που αγαπήθηκε στον Τύρναβο…
Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί του Διαγόρα Στεφανοβικείου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.
Και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας ήταν ο Αλέκος Κουβελάς ο οποίος φυσικά και δεν είναι άγνωστος στο λαρισινό κοινό μιας και διέπρεψε κατά τα παρελθόν με τη φανέλα του Τυρνάβου.
Ένας ταχύτατος μεσοεπιθετικός που φρόντισε να βάλει το στίγμα του στους «κυανέρυθρους», έχοντας σημαντική συμβολή στην ποδοσφαιρική αναγέννηση του Τυρνάβου υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και για τον λόγο αυτό ήταν και από τους αγαπημένους της κερκίδας.
Με καταγωγή από τον Ριζόμυλο αλλά με ιδιαίτερο «δέσιμο» με τον Τύρναβο που τον έχει μέσα στην καρδιά του…
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















