Πάντα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα…

Πάντα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα…
Θοδωρής Ντανίκας και Σπύρος Γραβάνης αποτελούν δύο από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες που έχουν περάσει από τα γήπεδα της ΕΠΣΛ, με τεράστια προσφορά στον Σμόλικα, τόσο αγωνιστικά ως ποδοσφαιριστές, όσο και διοικητικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση των «πράσινων» απέναντι στον Πύρρο, καταχάρηκαν τη νίκη ενώ είχαν πολλά να θυμηθούνε από το ένδοξο παρελθόν, γιατί κάθε τους συνάντηση αποτελεί σημείο αναφοράς.

Μιλάμε για δύο εξαιρετικούς παίκτες που έγραψαν… τη δική τους ιστορία στον χώρο, μας ομόρφυναν κατά πολύ τα Σαββατοκύριακα με την αγωνιστική τους παρουσία και ξεχώριζαν με το σπάνιο ήθος τους και αυτό ήταν που τους έκανε ξεχωριστούς.

Ο «Ντάνι» τα παστέλωνε… ενώ ο «Ρικέλμε» οργάνωνε με μαεστρία το παιχνίδι του Σμόλικα, στις καλές εκείνες εποχές που βλέπαμε ωραία μπάλα!!!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















