Όταν ο μαθητής συνάντησε τον δάσκαλο…

Όταν ο μαθητής συνάντησε τον δάσκαλο…
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεν είχε μονάχα η «κιτρινόμαυρη» μονομαχία στο Κιλελέρ μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Δόξας Αργυροπουλίου αλλά και η μάχη των πάγκων.
Από τη μια ο καταξιωμένος τεχνικός Φεραίος Γιαννακός ο οποίος και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Α.Ε.Κ. και από την άλλη ο νεαρός και συνάμα φιλόδοξος τεχνικός Στέλιος Μπαχτσιβάνος.
Φυσικά και τους δύο, τους ενώνει η μικτή ΕΠΣΛ στην οποία και θήτευσαν με επιτυχία κατά το παρελθόν με τον Φεραίο τεχνικό να προσφέρει πολλά από τον πάγκο ενώ ο Στελλάρας (όλο και κάτι θα διδάχθηκε τότε από τον κόουτς) ήταν ένα από τα ταλέντα της εποχής το μακρινό 2006.

Και μπορεί ο δάσκαλος να κέρασε πικρό ποτήρι στον μαθητή αλλά η φιλία είναι αυτή που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο!!!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















