Το παν είναι η οργάνωση…
Το παν είναι η οργάνωση…
Δυστυχώς η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του Δασοχωρίου, με τον Ατρόμητο να παίρνει τον δρόμο για τη Γ΄ΕΠΣΛ μετά από μια δύσκολη σεζόν.
Σε μια χρονιά όπου ο νεαρός τεχνικός Νίκος Χατζημπύρος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, ένας άνθρωπος του χώρου, με τη λέξη οργάνωση να είναι σε περίοπτη θέση, ένας άνθρωπος που έκανε πολλά, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις παντού.
Και μπορεί να αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του εκεί, σίγουρα όμως άφησε πλούσια παρακαταθήκη και κληρονομιά, το μεράκι, την οργάνωση και την αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο «Γερμανός» με τη δική του νοοτροπία, βλέπει το ποδόσφαιρο από άλλο μάτι και το αποδεικνύει σε κάθε του πέρασμα.
Τελευταία
- Ο Τσουμάνης στο τιμ της Νέας Πολιτείας…
- Ταλέντο… για την εστία του Κισσάβου
- Αστεράτος… ο Βασιλειάδης, παρέμεινε ο αρχηγός
- Μπαλαδόφατσα… στον Αχιλλέα
- Ψώνια… από το πάνω ράφι για το Κιλελέρ
- Ενίσχυση για τον Π.Ο.Ε, ο Παλαμάς στον δρόμο του…
- Ασφάλισε… την εστία ο Μαχητής
- Ταλεντάκι στη Νίκαια
- Σεφτέ… στις μεταγραφές έκανε η Ομόνοια
- Ανταγωνιστικός και στην Α΄ΕΠΣΛ ο Τύρναβος…