Κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα

Κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα
Η Α.Ε. Κιλελέρ εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στον φετινό μαραθώνιο της DETOX-Α΄ΕΠΣΛ μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Πελασγιώτιδας και ενώ απομένουν τρεις στροφές για να πέσει η αυλαία.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Κατσάρα έκοψαν πανάξια πρώτοι το νήμα μετά από μια συγκλονιστική χρονιά και πλέον το μυαλό τους είναι επικεντρωμένο στα μπαράζ όπου στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της ανόδου στη Γ΄Εθνική.
Μια ομάδα που στηρίζεται στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, στην οργάνωση, στη συνέπεια και την περιβάλλουν άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να προσφέρουν. Και πραγματικά τους αξίζουν πολλά εύσημα για το εντυπωσιακό αυτό δημιούργημα που φέρνει την υπογραφή του καταξιωμένου τεχνικού!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















