Το έκανε και πάλι ο «Κάκα»…

Το έκανε και πάλι ο «Κάκα»…
Μετά από μια χορταστική κοντά μια τετραετία στον Ηρακλή Λάρισας, ο Γιώργος Κακαβίτσης μετακόμισε φέτος στην Ανθούπολη, με βασικό μέλημα να βοηθήσει στο σκοράρισμα αλλά και στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της ανόδου.
Και τα κατάφερε περίφημα ο «Κάκα» καθώς και η ομάδα ανέβηκε πανηγυρικά στη μεγάλη τοπική κατηγορία αλλά και ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ, σημειώνοντας 22 γκολ.
Μια ακόμη πρωτιά για τον ικανότατο επιθετικό, ένα ακόμη «χρυσό» παπούτσι όπως είχε συμβεί τόσο την περίοδο 2018-19 όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α΄ΕΠΣΛ με 24 γκολ, ξεκινώντας τη χρονιά στον Σμόλικα και μετέπειτα μετακόμισε στον Ηρακλή, όσο και την περίοδο 2017-18 όπου και έκοψε και πάλι πρώτος το νήμα, σημειώνοντας 26 γκολ με τα «πράσινα» του Σμόλικα.
Ένας γεννημένος γκολτζής που το λέει ακόμα η καρδούλα του!!!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















