Σεβασμός στον αντίπαλο…

Σεβασμός στον αντίπαλο…
Ένας από τους βασικούς κανόνες που διέπει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και διδάσκεται από τα πρώτα βήματα του κάθε ποδοσφαιριστή, είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο.
Respect… που λένε και στο χωριό μου, στη Βερδικούσια αλλά δυστυχώς για ορισμένους, η λέξη αυτή παραμένει άγνωστη εν έτη 2024.
Και είναι πραγματικό λυπηρό να διαπιστώνεις τέτοια φαινόμενα στα του οίκου μας και στα γήπεδα της ΕΠΣΛ όπου ορισμένοι καμαρώνουν που «σκότωσαν» το θηρίο, βάζοντας πολλά γκολ, για να ’χουμε να γράφουμε.
Δεν αρκεί που ορισμένα σωματεία αντιμετωπίζουν τρομερές δυσκολίες από το ξεκίνημα της σεζόν, δεν αρκεί που ήρθαν να προστεθούν κι άλλα με τις καταστροφικές πλημμύρες, θα πρέπει να βάλουν κι άλλοι το χεράκι τους για να τους αποτελειώσουν; Είναι κρίμα και άδικο από το Θεό!
Είτε βάλεις ένα γκολ, είτε βάλεις επτά γκολ, τρεις πόντους θα βάλεις στο σακούλι σου αλλά θα πρέπει στη ζωή σου να μάθεις να σέβεσαι αρχές, κανόνες, αντιπάλους και πάνω απ’ όλα ανθρώπους!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















