Πήρε το βάπτισμα του πυρός…

Πήρε το βάπτισμα του πυρός…
Τι κι αν είναι γεννημένος το 2010, η αγωνιστική του συμπεριφορά παραπέμπει σε έναν παίκτη που σου δίνει την εντύπωση πως αγωνίζεται εδώ και χρόνια.
Κι όμως ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Γιώργος Βουτσιλάς που ανήκει στο δυναμικό του Ηρακλή Λάρισας τα τελευταία χρόνια, το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στην ευρεία νίκη με 6-0 απέναντι στον Δαμασιακό.
Μια ξεχωριστή και συνάμα ιδιαίτερη μέρα για τον «Βούτσι» που θέλει να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, Δημήτρη (εξαιρετικός παίκτης στα νιάτα του), με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Και πολλά μπράβο τόσο στον προπονητή των «κυανολεύκων», Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, όσο και στους υπεύθυνους της ακαδημίας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά να διαπρέψουν στον δύσκολο αυτόν χώρο του ποδοσφαίρου, δουλεύοντας σκληρά.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















