Γερές βάσεις για το μέλλον…

Γερές βάσεις για το μέλλον…
Κάτι παραπάνω από αξιοζήλευτη είναι η πορεία που διαγράφουν οι Αμπελόκηποι στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ, με τελευταία μεγάλη επιτυχία αυτή απέναντι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας.
Σταθερά στην πεντάδα βρίσκονται οι «κόκκινοι», με τον τεχνικό-σημαία της ομάδας, Άκη Ταυλαρίδη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση όχι μόνο για τη βαθμολογική συγκομιδή αλλά κυρίως για την αγωνιστική παρουσία των «μικρών».
Μια πλειάδα παικτών που προέρχονται από στα σπλάχνα του συλλόγου και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, με τα Ταμπάκικα να βάζουν γερές βάσεις προκειμένου να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση στο ερασιτεχνικό στερέωμα.
Άλλωστε η συνοικία αυτή έχει αποδείξει πως ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και ήρθε η ώρα να ξυπνήσει ο «κοιμώμενος γίγαντας»!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















