Ad Here
Αρθρογραφία - Σχόλια
22 Μαϊ 2025

Είχε κάθε λόγο να καμαρώνει…

Προβολές: 52

alt

Είχε κάθε λόγο να καμαρώνει…

Ο παλαίμαχος πορτιέρο Κώστας Ξύτσας ενασχολείται με την προπονητική τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα στο δικό του κομμάτι, αυτό των τερματοφυλάκων, κάνοντας εξαιρετική δουλειά.

Και ένα από τα «δικά» του παιδιά, είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας για το πρωτάθλημα Κ16, ο Αχιλλέας Ζαχαρής (γεννημένος το 2009) ο οποίος και απέκρουσε δύο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ένας άκρως ταλαντούχος και εξελίξιμος τερματοφύλακας που δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση, παίρνοντας μάλιστα μέρος και στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Χαμηλό προφίλ, δουλειά, σεμνότητα και ταπεινότητα και τα καλύτερα έρχονται για τον «μικρό», με τον Κωστάκη να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει-παρέα με τον Θάνο Αντωνόπουλο-φορώντας μάλιστα και φανέλα της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς!

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt