Οι φιλίες μένουν!

Οι φιλίες μένουν!
Για μια ακόμη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να τονίσω πως στον δύσκολο αυτόν χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι οι φιλίες και καλό θα είναι να το αντιληφθούν άπαντες.

Και αυτό που μου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι χειραψίες-εναγκαλισμοί μεταξύ του α΄βοηθού Κώστα Γκαρέλη, τόσο με τον στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Τζιόλα στον πάγκο του Τυρνάβου και πρώην διαιτητή, Δημήτρη Μίχο, όσο και με τον αρχηγό του Μαχητή Τερψιθέας, Γιάννη Βεργή με τον οποίο και συνυπήρξαν ως συμπαίκτες στα Ταμπάκικα πριν αρκετά χρόνια.
Όμορφες εικόνες, ξεχωριστές πινελιές που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας και ειδικά όταν έχει να κάνει με ανθρώπους με το ήθος, την ευγένεια και την ακεραιότητα που διακρίνει τον Κώστα Γκαρέλη ο οποίος τα τελευταία είκοσι χρόνια, υπηρετεί με αγάπη και σύνεση τον χώρο της διαιτησίας.
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
















>
















