Είχε να μοιάσει…

Είχε να μοιάσει…
Ο Αποστόλης Νάστας έχει αφήσει για τα καλά το αποτύπωμα του στα γήπεδα της ΕΠΣΛ, έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια στην πλούσια αυτή διαδρομή του και ετοιμάζεται για μια ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά με τη ομάδα του Τυρνάβου.

Όμως πάντα και σε όλα τα μεγάλα ραντεβού, είχε μαζί του, τον αγαπημένο του ανιψιό, Ορέστη Μαλάκη στον οποίο και έχει τρελή αδυναμία!

Ο «μικρός» που πόζαρε με τις κούπες, μεγάλωσε και γράφει τη δική του ιστορία, με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας και με τα δυο δικά του γκολ, οι «μπλε» πανηγύρισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ12.

Και φυσικά είχε να μοιάσει καθώς θείος Αποστόλης (έζησε μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του Ηρακλή), συγκαταλέγεται στους πιο χαρισματικούς παίκτες που έχουν περάσει από το ερασιτεχνικό στερέωμα και συνάμα από τα καλύτερα παιδιά!
Τελευταία
- Με "πνοή" Δραχαλίβα έμεινε ζωντανός στην μάχη του τίτλου
- Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο ο Ηρακλής Λάρισας!
- Βήμα τίτλου για τον Ηρακλή Λάρισας…
- Ακάθεκτο το ΤΕΕ…
- Στυλάτος… ο κόουτς!
- Συνεχίζει να μαγεύει…ο «Ραούλ»!
- Και με μαλλί και χωρίς μαλλί, προσφέρει έργο!
- «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού…»
- Χαζομπαμπάς… ο «καπιτάνο»!
- Είχε να μοιάσει…
















>
















