Πιστός στο πλάνο του…

Πιστός στο πλάνο του…
Ο Ηρακλής Λάρισας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στη λαρισινή μονομαχία με τον Απόλλωνα Λάρισας και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄Εθνική, δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία των πλέι οφ.
Μια σημαντική από κάθε άποψη νίκη για τους παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη που παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους από το 1΄ έως το 95΄, βρήκαν δυο γρήγορα γκολ στην επανάληψη και έφτασαν έτσι στην επικράτηση.
Ένας Ηρακλής που μετά την απώλεια του Κυπέλλου, εμφανίζεται πεισμωμένος-αποφασισμένος προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα, σε μια χρονιά που παρά τις όποιες δυσκολίες, οι «μπλε» βροντοφωνάζουν «παρών», με τον «Χάτζη» να έχει βάλει το χεράκι του σε αυτό, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του στενού του συνεργάτη, Γιάννη Πλιάτσικα.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















