Νέα σελίδα για τον Ακρίβο…

Νέα σελίδα για τον Ακρίβο…
Αλλαγή σελίδας για τον Κώστα Ακρίβο καθώς μετά από πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣΛ ως διαιτητής, κρεμάει… τη σφυρίχτρα αλλά θα παραμείνει στον χώρο με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού στην ακαδημία της “Larisa Futsal”.
Άλλωστε ο ίδιος γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις και με την εμπειρία του, αναμένεται να διακριθεί και σε αυτό το επίπεδο.
Η ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία μας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάληψη της θέσης του Γενικού Αρχηγού για τη νέα αγωνιστική χρονιά από τον Ακρίβο Κώστα.
Με πολυετή παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως διαιτητής και παράγοντας, έρχεται να συμβάλει με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη διάθεσή του στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας.
Η πορεία του ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Αχιλλέα Φαρσαλων, συνεχίστηκε σε αγωνιστικό επίπεδο σε ανδρικές ομάδες, ενώ για 20 χρόνια υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και από τον χώρο της διαιτησίας, με σημαντική παρουσία μέχρι και τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Με όρεξη για δουλειά, σεβασμό προς τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές, καθώς και με φρέσκες ιδέες για την ανάπτυξη της Ακαδημίας, αναλαμβάνει έναν σημαντικό οργανωτικό ρόλο για τη νέα χρονιά.
Στόχος μας είναι η σωστή λειτουργία της Ακαδημίας, η στήριξη των παιδιών σε κάθε βήμα τους και η δημιουργία ενός περιβάλλοντος με οργάνωση, συνεργασία, πειθαρχία και αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Του ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















