Ad Here
Αρχική - Ποδόσφαιρο
05 Ιούνιος 2014

Στον γειτονικό Βόλο οι παλαίμαχοι του ΣΕΠ…

Προβολές: 1028

alt

Στον γειτονικό Βόλο οι παλαίμαχοι του ΣΕΠ…

Μπορεί να ματαιώθηκε το τουρνουά παλαιμάχων που ήταν προγραμματισμένο στη Χαλκίδα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όμως οι παλαίμαχοι του ΣΕΠ δεν θα μείνουν άπραγοι μιας και θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο Τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βόλο με την ονομασία "Β' Πανελλήνιο τουρνουά Φιλίας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών μικτών ομάδων νομών".

Διοργανωτές του τουρνουά αυτού είναι εφημερίδα "Η Φωνή των Βετεράνων" και η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου, υπό την αιγίδα της ΕΠΣΘ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 7 έως 9 Ιουνίου και θα συμμετάσχουν οι μικτές ομάδες της Κομοτηνής, της Κορίνθου, της Αθήνας, της Λάρισας και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού Βόλου.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 7 Ιουνίου στις 17:00 στο γήπεδο Άλλης Μεριάς: Τελετή έναρξης και στη συνέχεια διεξαγωγή δύο αγώνων μεταξύ των ομάδων του τουρνουά, πλην του Ολυμπιακού Βόλου

Κυριακή 8/6 στις 10:30 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος: Ολυμπιακός Βόλου-Μικτή ομάδα από τις συμμετέχουσες ομάδες

Κυριακή 8/6 στις 17:30 στο γήπεδο Άλλης Μεριάς: Μικρός και μεγάλος τελικός

Κυριακή 8/6 στις 20:00 στο ξενοδοχείο Park: Απονομή και γλέντι

Δευτέρα 9/6: Οι αποστολές πριν την αναχώρησή τους θα γνωρίσουν τις ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt