Μια βαλίτσα εμπειρίες για τον ΣΕΠ…

Μια βαλίτσα εμπειρίες για τον ΣΕΠ…
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αποστολής του συνδέσμου ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Εύβοια και συγκεκριμένα Αιδηψό -Ιστιαία.
Πέρα από την άψογη φιλοξενία των εκεί αντίστοιχων παλαιμάχων (Ιστιαίας-Αιδηψού), οι παλαίμαχοι του ΣΕΠ ευχαριστούν πολύ για τα καταπληκτικά μέρη πού επισκεφθήκανε αλλά και για τα εξαιρετικά εδέσματα, παίξανε και ποδόσφαιρο και όλοι μαζί φωνάξανε «ΟΧΙ ΣΤΟ BULLYING».
Την τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας του ΣΕΠ παρέδωσε η Δήμαρχος Ιστιαιας-Αδηψού.
Το θέαμα ήταν εξαιρετικό αλλά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με την ομάδα των «βυσσινί» να έχει πολλές ευκαιρίες για γκολ και 4 δοκάρια με τους Φακίτσα, Τσίτσια, Μπακαρτζή και Γαραζανάκη.
Την αποστολή του ΣΕΠ αποτελούσαν οι: Αχιλλέας Γκούλιος, Άρης Παπαθανασιου, Χρήστος Στεριόπουλος, Γιάννης Δραγατσίκης, Αντώνης Κοκότσικας, Στέφανος Ευαγγέλου, Τάκης Δοξαράς, Πασχάλης Μπακαρτζής, Μανόλης Γαραζανάκης, Κώστας Πέρκας, Γιάννης Τάτσης, Νίκος Φακίτσας, Αντώνης Τσίτσιας και Σταύρος Τσολάκος.

Να ενημερώσουμε ακόμη ότι η καθιερωμένη γιορτή τελετή λήξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ πού πραγματοποιούσε ο σύνδεσμος μας εδώ και 10 χρόνια φέτος δεν θα γίνει.
Η επόμενη εκδήλωση του ΣΕΠ την Πέμπτη 11/06/2015 18:30 στο γήπεδο της Νεάπολης Α μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη εξολοκλήρου στην ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ και κυρίως στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο όλοι το Γυναικείο ποδόσφαιρο γιατί αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από όλους, να πούμε ένα μπράβο σε αυτούς που πέρασαν, είναι ή θα έρθουν σαν παράγοντες στην ερασιτεχνική, (στο πρόσωπο των σημερινών διοικούντων) και φυσικά να μάθει ο απλός φίλαθλος τον όγκο αυτού του Σωματείου γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο με τις σημερινές κοινωνικές συνθήκες να φέρεις εις πέρας αυτόν τον όγκο αθλητικής δουλειάς (ΤΜΗΜΑΤΑ: Ποδοσφαίρου ανδρών, γυναικών και ακαδημίες, Μπάσκετ ανδρών με ακαδημίες και κοριτσιών, Βόλεϊ ανδρών, γυναικών με ακαδημίες, Τμήματα στίβου. Αθλούνται γενικά περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες, και απασχολούνται 20 προπονητές.
Χορηγός του ΣΕΠΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ ήταν για μια ακόμη φορά η εταιρεία ΒΡΥΣΣΑ που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του ΣΕΠ.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















