Αλλάζει όψη το Αβέρωφ…
Αλλάζει όψη το Αβέρωφ…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Μετά από πολλά χρόνια αγωνιστικής απραξίας ο ΠΑΟ Αβέρωφ επέστρεψε στα τοπικά δρώμενα και πιο συγκεκριμένα κατά την περσινή χρονιά όπου με το «καλημέρα» κατόρθωσε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β΄ ΕΠΣΛ.

Παιδιά από τη συνοικία που μεγάλωσαν στις αλάνες του Αβέρωφ, κλήθηκαν με τη σειρά τους να προσφέρουν στην ομάδα της καρδιάς τους και γενικότερα στην νέα αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται. Ο έμπειρος τεχνικός Βαγγέλης Μπρισίμης μαζί με τους παίκτες του αλλά και τη νέα διοίκηση με μπροστάρη τον Τάκη Ελευθέρογλου δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα μιας και έχουν βλέψεις για την «ΠΑΟΛΑ» και θέλουν να βάλουν γερά θεμέλια για το απώτερο μέλλον.


Μοναδικό «αγκάθι» στην όλη προσπάθεια είναι το γηπεδικό αλλά όπως φαίνεται όχι για πολύ, καθώς έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο του Αβέρωφ το οποίο και αναμένεται να «συμμορφωθεί», πλήρως με τα μηχανήματα να δουλεύουν σε καθημερινή βάση ενώ γίνονται εργασίες και για την κατασκευή βοηθητικού χώρου.


Σε λίγο καιρό η «ΠΑΟΛΑ» (χρησιμοποιεί ως έδρα το «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης») θα αποκτήσει ξανά το δικό της «σπίτι» εκεί όπου θα μπορέσουν να αθληθούν και τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω από τις ακαδημίες οι οποίες και αναμένεται να λειτουργήσουν υπό τις οδηγίες του Στέλιου Τσινούδη και του Αποστόλη Ταρταμπούκα. 

Τελευταία
- Ματσάρα «Χ»ωρίς νικητή στην Τερψιθέα!
- Με δράστη τον Καρατζούκου…
- Απόδραση… του Ηρακλή Λάρισας!
- Εξαιρετικός ο Κίσσαβος Συκουρίου…
- Μοιρασιά στο Μακρυχώρι…
- Ο Τσανάς λύτρωσε… τον Τοξότη!
- Ο Παραφέστας είχε τον τελευταίο λόγο…
- Καταιγιστικοί… οι Αμπελόκηποι!
- Ισοπαλία στην Τερψιθέα…
- Στο +4 ο Ηρακλής Λάρισας, μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι…
















>

















