Με ψηλά το κεφάλι… η Αστυνομία

Με ψηλά το κεφάλι… η Αστυνομία
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση η ποδοσφαιρική ομάδα της I.P.A. Λάρισας που πήρε μέρος για 9η φορά σε διεθνές πρωτάθλημα 5x5 σωμάτων ασφαλείας και ενστόλων που έλαβε χώρα στην Κροατία.

Τραυματισμοί και ατυχίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του τουρνουά, με τη λαρισινή ομάδα να γνωρίζει τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση από τη Σλοβενία με 2-0, κατακτώντας τελικά την ένατη θέση στη βαθμολογική κατάταξη σε σύνολο 23 ομάδων που έλαβαν μέρος.
Όπως και να ’χει οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν πλούσιες και σίγουρα η όρεξη άνοιξε για τα καλά…
Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή της Ι.P.A. Λάρισας απάρτιζαν οι: Αρίσταρχος Κουλουκτσής (αρχηγός αποστολής), Γιώργος Μάγκας (αρχηγός της ομάδας), Κώστας Μούτος, Βασίλης Ξηρομερίτης, Βάιος Χατζόπουλος, Χρήστος Καρακώστας, Χρήστος Δαλακώνης, Κοσμάς Κουτής, Βασίλης Σουλτζής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Φάνης Κατσαρός και Θεόδωρος Γκαντούνας.

Ευχαριστούν…
Οι άνθρωποι της Αστυνομίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την στήριξη τους, την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, το Barley Bar, τη Metalcom Mpantavis, τα Τυροκομικά ΑΒΡΑΜΟΥΛΗ, τη VODAFONE Παναγουλη 27 καθώς επίσης και το αθλητικό site Larisagoal.gr για την κάλυψη του ρεπορτάζ.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















