Παίζουν… μπάλα για τη μικρή Ελένη

Παίζουν… μπάλα για τη μικρή Ελένη
Την Πέμπτη 7 Ιουνίου υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής ΕΛΕΝΗΣ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο στην Γερμανία.
Με πρωτοβουλία του ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ έγινε κάλεσμα σε πέντε ομάδες του Νομού, που ανταποκρίθηκαν άμεσα να συμμετέχουν μαζί.
Συνολικά οι ομάδες είναι ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ και ΔΑΣΚΑΛΟΙ.
Η ώρα προσέλευσης για όλους είναι η 16:00 και οι τρεις αγώνες που θα ακολουθήσουν ξεκινούν 17:00.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
17:00: Δάσκαλοι-Επίλεκτοι Ελασσόνας
17:45: ΣΕΠ-Δικηγόροι
18:30: Απόλλων Λάρισας-Δήμος Τεμπών
Στη Θύρα-3 θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς εκεί όπου προαιρετικά ότι θέλει ο καθένας προσερχόμενος στο γήπεδο θα ρίχνει τον όβολο του για να ενισχύσουνε την οικογένεια οικονομικά.
Καλούνται όλοι οι Λαρισαίοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















